Cart 0

Merkevarer

Trendpartner – 

Handed by – 

Rolf Berg  –  

Lene Bjerre –  

Katie Loxton –i286541539300463878._szw1280h1280_

Designeren Katie Loxton fra London, har laget en stilfull kolleksjon. Det finnes mange forskjellige vesker og clutcher med nydelige tekster og farger.


7 days collection  –940

7 DAYS er et merke som tar sikte på å alltid kunne tilby det kuleste og mest trendy innen tilbehør. De er to jenter med lang erfaring innen motebransjen som reiser ut i verden og henter hjem det som virkelig tar av “der ute”. De digger semskede skinnvesker og den bohemske stilen.


Espeland  –   allianseringer

Sigmund Espeland AS ble etablert 1978. Og er i dag en av Norges største produsenter av smykkevarer i gull og sølv. I gullsmedbransjen er selskapet kjent for sitt brede utvalg og kvalitet.

Sigmund Espeland AS har i dag 32 ansatte. Selskapet har dermed en av landets ledende gullsmed miljøer.

I dag selger Sigmund Espeland AS sine produkter i Norge, Tyskland, Frankrike og USA.

Vi har begge vært så heldige å fått jobbe under Sigmund Espeland AS i en liten periode. Derfor var det et lett valg når vi skulle velge vår diamant , gull og sølv leverandør. Vi mener at personlig kontakt, pålitlighet og kvalitet er et “must” i denne bransjen.  Sigmund Espeland AS selger kun konfliktfrie diamanter.


Preciosa – CN Fashion          Preciosa logo

Preciosa ble etablert i 1948 og er Tsjekkias største eksport bedrift. Produktene selges i over 40 land, og alt blir designet og produsert i Europa.

Preciosa har vunnet en rekke priser og er velkjent for mye mer enn smykker. De produserer bl.a store luksus prosjekter innen krystallbelysning til kjente
hoteller som Four Seasons , Hilton og The Ritz.

Preciosa er også stor leverandør av krystaller, glass steiner og perler til moteindustrien verden over.

Preciosa går under navnet ” Master of Crystal “. Krystall smykkene fra Preciosa er helt fantastiske.


Papaya  –   

 

Papayas eventyr startet i Sør Oregon, USA i 2003. Det er en familiebedrift, grunnlagt og drevet av mor og datter, Gina & Anahata Katkin. Senere har også Elijah Katkin fra familien kommet med på laget i tillegg til en rekke andre dedikerte ansatte.

Det som startet med 20 gratulasjonskort har nå utviklet seg til hundrevis av livsstils og papirvarer. Produktene har spredd seg til 12 nasjoner og over hele USA og har nå kommet til Norge!

Grunnstenen i bedriften er de unike illustrasjonene laget av Anahata Katkin og Papaya! designteamet. De bruker malerier, tegninger og andre medier og setter dette sammen til det unike utrykket du kan se på hvert produkt.

Vi er nå så heldig å ha agentur på denne kolleksjonen for Norge, Sverige og Danmark. Så driver du butikk ta kontakt.

Moretti Milano   –     Moretti logo

Moretti Milano er et italiensk merke, som blander stolt tradisjonelt håndverk med de nyeste trendene fra Milano. De følger tradisjoner med fokus på stil, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Veskene er håndlaget med kun det beste skinn tilgjengelig.


Aarstad Design AS  –   aarstad-design-logo

Aarstad Design AS ble etablert i 1993. De leverer i dag barneartikler, smykker i sølv, korpus i plett og sølv.


Rikter Svendsen  –   Rikter svendsen logo

Rikter Svendsen AS utvikler og produserer alt innen produktembalasje . Men de har også alt innen butikkmateriell, etuier, smykkeskrin og gaveartikler.


Easy web Norge   –   790380ce22d57c46ce916093e9c31317aab67f2e

Easy web Norge har levert nettsiden vår. Vi er veldig fornøyd med design og samarbeid.


Saga Grafisk as  –   saga320x132pix

Saga Grafisk as lager alt innen grafisk design. Flere av våre “slides”, logo og annonser kommer fra Saga Grafisk.