Cart 0

Frakt og Levering

Leveringstid er fra 2 – 14 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. De fleste varene er det rask levering på. Varer som ikke er på lager, kan være blant annet smykker og bunadsølv som produseres på verksted her i Norge. Eller smykkeskrin som vi får fra vår leverandør, som kan bli utsolgt for varer fortløpende. Vi gir alltid beskjed, hvis det blir noe forsinket levering.

Vi holder til i Sandefjord så det kan ta noe tid med postgang hvis du bor et stykke unna. Posten gjør sitt beste for å få varen raskt frem til deg.  

Leveringstiden kan bli noe lenger ved høytider og helligdager. Dette kan gjelde postgang eller stor pågang på et produkt .

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt .

 

Diamero sender alle pakkene gjennom Posten Bring sitt distribusjonssystem. Du kan velge mellom pakke til postkassen eller pakke til hentested. Du vil motta en sms, e-post eller en hentemelding fra posten når pakken har ankommet ditt nærmeste postkontor. Merk! Du er selv ansvarlig for pakken etter at Bring har registrert den som levert ved døren eller i postkassen din.

Husk at posten har 14 dagers hentefrist. For uavhentede pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 100,-. Dette for å dekke våre kostnader.

For å benytte deg av angreretten så er det fint om du gir oss beskjed at du angrer, før den kommer i retur til oss. 

 

Force majeure:

Force majeure er uforutsette hendelser som ikke kan avverges. Dette er for eksempel: brann, krigsutbrudd, naturkatastrofer, streik, ras og vær som hindrer oppfyllelsen av en kontraktsforpliktelse.

For eksempel pakker som blir forsinket på grunn av ras, storm eller stengte veier komme inn under force majeure.

Vi leverer dessverre ikke pakker til adresser utenfor Norge.