Cart 0

Returskjema

Bytte eller returnere varer:

Skriv inn ditt ordre nummer, din e-post og skriv årsaken til retur i skjemaet til venstre.

Hvis du vil benytte deg av angreretten, så fyll ut angreskjema og returner til oss innen 14 dager. Og du vil få pengene tilbake.

Hvis du vil bytte varen i noe annet eller andre størrelser. Så er bytteretten hos oss 1 mnd.

Alt du mottok fra oss skal sendes i retur. Det vil si varen med plombe/lapp som henger på, gaveesken og evt sertifikater. Varen skal være i den forfatning som da du mottok den, det vil si ubrukt.
Bytteretten gjelder ikke salgsvarer, spesial bestillinger som f.eks.varer som kun lages etter bestilling/ ordre eller varer som er gravert.

Retur adresse:

Diamero AS, Postboks 37, 3249 Sandefjord.

Kunden må selv betale returkostnaden. Pakk varene godt inn, så vi mottar de i uskadd tilstand. Vi anbefaler kunden å sende pakken med sporingsnummer, for sikrest sending.

Pakker som ikke hentes innen fristen, blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til kr 100,-.

Reklamasjon:

Hvis du finner en feil på din vare når du åpner pakken, vil det gå som reklamasjon.

Alle varer blir kontrollert av oss før vi sender det. Men skulle det være en feil med din vare. Så fyll ut returskjema og send det til oss. Vi bestreber oss på at du skal være fornøyd.

Ta kontakt med oss på tlf eller mail, så sender vi deg en frakt etikett for retur. Du betaler selvfølgelig ikke noe for dette. Etter vi har mottatt din retur, vil du få en ny vare i posten uten ekstra kostnad. Hvis vi ikke kan skaffe den samme varen, vil du få pengene tilbake eller du kan bytte den i noe annet hvis du ønsker det.

Man kan ikke reklamere på feil man selv påfører varen. For eks. en krystall knuses, eller uforsiktig bruk.

Angreskjema kan du laste ned og skrive ut her —->  Angreskjema